ACORDS D’USUARI

IASTracker és un projecte per obtenir la geolocaltizació de les principals espècies invasores exòtiques (IAS) de les regions d’Europa. Aquest projecte es basa en recollir les observacions de les IAS amb la col·laboració dels ciutadans. Per tant, es crea una base de dades d’observacions alimentada per la col·laboració de voluntaris. Per participar al projecte d’IASTracker has de ser major d’edat o participar sota la supervisió d’un adult.

Abans d’instal·lar l’aplicació d’IASTracker has de conèixer les normes de privacitat i has d’estar d’acord amb els següents termes:

• Estàs d’acord en compartir les teves observacions, fotos i comentaris com a dades obertes. Aquestes dades es podran reutilitzar sense restriccions. Això significa que concedeixes al projecte IASTracker una llicencia d’àmbit mundial, a títol gratuït, no exclusiva i que es pot subcontractar, i que també l’autoritzes al projecte per usar, reproduir, modificar, fer treballs derivats, adaptar, publicar, traduir, distribuir, prestar i subcontractar els drets de la teva contribució.

• Has de garantir que les teves dades no són difamatòries, no envaeixen la privacitat dels altres, no infringeixen els drets d’autor de ningú, i no violen cap llei ni cap dret de ningú.

• Estàs d’acord a indemnitzar als membres i col·laboradors del projecte IASTracker per qualsevol carrega o despesa en la que puguin incórrer en relació al material que tu enviïs.