Qui som?

 

IC5Team està format per un grup de 5 investigadors que tenim especial interès en la Geoinformació , les noves tecnologies i la seva interrelació.

Cadascú de nosaltres tenim formació diversa en Geografia, Topografia i Biologia, i ens hem format en diferents universitats arreu d’Europa.

 

 

Addicionalment, els membres de   IC5Team, hem desenvolupat les nosaltres carreres professionals en entorns diferents,  com activitat dins empreses privades, grups de treball i recerca en l’administració o el món de l’emprenedoria. Aquest és un valor clau del nostre equip, que ens permet tenir una visió amplia dels serveis de la Geoinformació des de els sectors esmentats.

 

 

Macintosh HD:Users:top20:Documents:MARTIN:IASTracker:logoIC5Team.png

 

 

El punt de trobada va ser l' ICCartotechnology, programa de Postgrau pioner creat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Amb seu a Barcelona,  l'ICGC és una de les entitats amb més trajectòria i capdavantera a nivell internacional en el món de la Cartografia i la Geoinformació.

 

En aquest programa, professors i investigadors d’arreu del món van impartir tècniques i coneixements de les diferents processos i disciplines de la Cartografia.

 

És en aquest escenari en el que neix IC5Team.

 

 

Membres del IC5Team:

 

 

Anna Tarda

Geògrafa. Experta en productes d’observació de la terra

Ariadna Just

Enginyera en topografia. Experta en LiDAR

Blanca Botey

Biòloga. Experta en geoinformació i sistemes d’informació geogràfica (GIS)

Martí Pizarro

Enginyer en topografia. CEO de l’empresa TOP20 topografia.

Thomas Cernocky

Geògraf. Expert en sistemes d’informació geogràfica (GIS)

 

 


 

Visió

 

 

El nostre equip pluridisciplinar pensa que la Geoinformació està cada vegada més present en la societat i que adquireix un paper molt important en la presa de decisions i en la gestió dels recursos tant econòmics com socials. Podríem dir que ens trobem davant d’un nou paradigma, en el qual el QUÈ, el QUI i el COM, però també l' ON   -com a localització espacial en un món cada vegada més global-, poden donar les respostes adequades a la societat cada vegada més intel·ligent i complexa.

 

 

Missió

Volem posar al servei de la societat eines de Geoinformació que, aplicades  a casos reals, permetin aportar coneixement.